- Nowy produkt

Szczególnie polecana na kanapki
oraz jako dodatek do mazurków,
naleśników, lodów i innych deserów
Mleczny karmel Klasyczny
Receptura karmelu została
stworzona w Ameryce
Południowej, gdzie produkt jest
znany pod nazwa dulche de leche.
Mleczny karmel - krem gotowany z mleka i cukru.
Składniki: mleko (61%), cukier, mleko w proszku
odtłuszczone (8,4%).
Masa netto 250 g
Wartosc odzywcza w 100 g produktu
Wartosc energetyczna 1218 kJ/288 kcal
Tłuszcz 3,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,9 g
Weglowodany 57 g
w tym cukry 56 g
Białko 7,4 g
Sól 0,35 g
Wapn 29 mg (36%*)
Czekolada Diament
Rubinowa z nadzieniem karmelowym
Waga 100 gram
Szczególnie polecana na kanapki
oraz jako dodatek do mazurków,
naleśników, lodów i innych deserów
Szczególnie polecana na kanapki
oraz jako dodatek do mazurków,
naleśników, lodów i innych deserów
Szczególnie polecana na kanapki
oraz jako dodatek do mazurków,
naleśników, lodów i innych deserów